HAKEMISTO

Vamos Nuorten toimintakeskus

Vamos-palvelukokonaisuuden Helsingin yksiköiden toiminta on suunnattu 16–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille. Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa nuoren omia voimavaroja ja vahvuuksia sekä tukea nuorta kiinnittymään yksilöllisesti arvioituun ja suunniteltuun jatkopolkuun. Päätavoitteena on löytää nuorelle tie koulutukseen tai työelämään.

Vamoksen toimintamuotoja ovat etsivä nuorisotyö sekä yksilöllistä tukea ja ryhmävalmennusta tarjoavat ryhmät. Vamos tekee myös tiivistä yhteistyötä Helsingin Diakoniaopiston nuorten valmentavan koulutuksen kanssa. Nuorille tarjotaan suunnitelmallista pienin askelin etenevää palvelu- ja uraohjausta sekä alkuvaiheen valmennusta. Nuoren työ- ja toimintakykyä tukeva palvelukokonaisuus tarjoaa joustavan ja katkeamattoman palvelun nuorelle.

Toimintaan pääsee mukaan matalalla kynnyksellä ottamalla yhteyttä Vamoksen työntekijään, jolta saa lisää tietoa palveluista. Vamos , Herttoniemi, Hitsaajankatu 4 A 3.krs., 00810 Helsinki. Starttityöpajat sijaitsevat Herttoniemessä, Pasilassa, Munkkisaaressa ja Kontulassa. Hakuneuvonta koulutukseen puh 050 578 1341, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Osoite

  • Hitsaajankatu 4 A 3.krs
  • 00810
  • Helsinki

Ota yhteyttä

  • 050 578 1341
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viimeksi muokattu

04.04.16